cebaceb9cebdceb7cf84cebfcf80cebfceafceb7cf83ceb7 cf84cebf cf83ceacceb2ceb2ceb1cf84cebf 8 ceb9ceb1cebdcebfcf85ceb1cf81ceafcebfcf85 ceba

sos vermio


Κινητοποίηση πολιτών,της ομάδας SOS Βέρμιο, της Πρωτοβουλία πολιτών ενάντια στις ανεμογεννήτριες Πτολεμαϊδα, συλλόγων, φορέων, του Δήμου Εορδαίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στο εργοτάξιο αιολικών στο Βέρμιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Στις 8 του Γενάρη, στις 11 η ώρα το πρωί, ομάδες από όλη την περιοχή, όπως και από την ομάδα SOS Βέρμιο, σύλλογοι, και ο Δήμος Εορδαίας ,θα ανταμώσουμε στο εργοτάξιο αιολικών στο Βέρμιο.

Μπροστά στο Γυμνάσιο Ανατολικού, θα γίνει μία συμβολική κατάληψη του δρόμου, μία παράσταση διαμαρτυρίας.
Είναι γνωστό ότι ο Δήμος προχώρησε σε προσφυγή στο ΣΤΕ, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου, στις 13,00 μ.μ, στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου, όπου ο Δήμαρχος της πόλης μας , θα μας ενημερώσει για την πορεία της προσφυγής και τι έπεται.

Εκπρόσωποι των ομάδων , θα αναφερθούν στα προβλήματα στην περιοχή τους και τις σκέψεις τους για την αντιμετώπιση του εγκλήματος.

Είναι σημαντική η παρουσία σας, να δώσουμε μια δυναμική απάντηση σ αυτούς που δεν μας σέβονται, σ αυτούς που ασελγούν στη φύση μας που κερδοσκοπούν σε βάρος της ζωής μας , της αξιοπρέπειά μας σε βάρος του μέλλοντος των παιδιών μας

The post Κινητοποίηση το Σάββατο 8 Ιανουαρίου κατά του αιολικού στο Βέρμιο first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *