ceb8ceadcebbceb5ceb9cf82 cebdceb1 ceb4ceb5ceb9cf82 cf84o black adam

– Ναι; FREE CINEMA εκεί; Παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βρω προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Black Adam» του Ζάουμε Κόλετ-Σέρα, διότι γουστάρω τρελά superheroes, DC Comics και Ντουέιν Τζόνσον! Bring it on, φάση κέφι μεγάλης οθόνης κι έτσι!

– Μαντεύετε τι θέλουμε από εσάς για να κερδίσετε τη διπλή πρόσκληση;

– Εεε… κλασικά… ούτε με σφαίρες!

– Θα κάνουμε παιχνίδι με μια πανεύκολη ερώτηση που απαιτεί το πλέον ελάχιστο ψάξιμο στο FREE CINEMA:

Ποια είναι η πιο πρόσφατη κινηματογραφική ταινία υπερηρώων στην οποία συναντάμε μια teasing guest εμφάνιση του Black Adam;

Α) Wonder Woman 1984

Β) The Batman

Γ) Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια

Δ) The Suicide Squad

Θα στείλετε το κλασικό mailάκι συμμετοχής στο freecinemagr@gmail.com, μαζί με την απάντηση που θεωρείτε ότι είναι σωστή και (απαραιτήτως) το ονοματεπώνυμό σας.

– Τίμιο. Και κέρδισα την πρόσκληση;

– Όχι απαραίτητα, διότι… κληρώνει. Θα σας έρθει reply στο mail, που θα λέει αν το όνομά σας θα βρίσκεται στη λίστα των προσκληθέντων.

– Μας υποχρεώσατε. Και πότε πέφτει η πρεμιέρα, μπας και προλάβουμε να ράψουμε κάνα outfit πιο ηρωικο-extravagant;

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στα VILLAGE CINEMAS του The Mall (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι), με ώρα έναρξης στις 20:30. Παρακαλούμε να είστε στην είσοδο τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα με τον συνοδό της αρεσκείας σας.

FREE CINEMA, είσαι δύναμη!

– Να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία Tanweer που διανέμει το φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 20 Οκτωβρίου. Επίσης, μας μεταφέρει μια θερμή παράκληση:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για λόγους ασφαλείας των πνευματικών δικαιωμάτων της ταινίας «Black Adam», ενόψει της παγκόσμιας κινηματογραφικής της πρεμιέρας, με την έναρξη της προβολής, τα κινητά σας τηλέφωνα θα χρειαστεί να παραμείνουν απενεργοποιημένα και εντός της σφραγισμένης συσκευασίας που θα σας δοθεί κατά την είσοδό σας στην αίθουσα. Καταρτισμένο προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκεται στο χώρο κάνοντας χρήση εξοπλισμού νυχτερινής θέασης για την αποτροπή βιντεοσκόπησης και φωτογράφησης του προβαλλόμενου περιεχομένου. Μπορείτε να δημοσιεύσετε στα social media σας περιεχόμενο από τα trailers και το αποκλειστικό spot πριν ή μετά την προβολή της ταινίας. Στην περίπτωση που γίνει αντιληπτή οποιαδήποτε απόπειρα χρήσης κινητού μόλις αρχίσει η προβολή της ταινίας, βάσει πρωτοκόλλου ασφαλείας πνευματικών δικαιωμάτων, θα σας ζητηθεί να σβήσετε το σχετικό υλικό και να αποχωρήσετε άμεσα από την αίθουσα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Black Adam GR Poster

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *