ceb7 cebfceb9cebacebfcebbcebfceb3ceb9cebaceae cebaceafcebdceb7cf83ceb7 cf80ceaccf84cf81ceb1cf82 cf83ceb5 ceb5cf85cf81cf89cf80ceb1cf8a

RecyclART


Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας συμμετέχει για τα επόμενα δύο χρόνια ως συντονιστικός οργανισμός,  στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Εrasmus+ Στρατηγικών Συμπράξεων ΚΑ227, Τομέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων μαζί με οργανώσεις από την  Ελλάδα (Δ.Ι.Ε.Κ Αγρινίου), Ιταλία (Promimpresa), Ρουμανία (AESD), Πολωνία (FRAME) & Αλβανία (INSET)  με θέμα: RecyclART: Προγραμματική Δημιουργική Ανακύκλωση προς όφελος του περιβάλλοντος.

Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση ενηλίκων σε απλές αλλά και συστηματικές μορφές επανάχρησης και  ανακύκλωσης και η παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού τόσο σχετικά με δοκιμασμένες πρακτικές όσο και πιο προχωρημένες μορφές σχεδιασμένης ανακύκλωσης.

Η πρώτη διακρατική συνάντηση των εταίρων ήταν προγραμματισμένη  να γίνει δια ζώσης στην Πάτρα, λόγω όμως της πανδημίας του κορωνοϊού, διεξήχθη διαδικτυακά την Πέμπτη 27 Μαΐου. Στην πρώτη αυτή συνάντηση έγινε παρουσίαση των συμμετεχόντων οργανισμών, αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα και  διεξοδική συζήτηση για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής και τα χρονοδιαγράμματα των επιμέρους ενεργειών.

The post Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την ανακύκλωση first appeared on Τέταρτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *