ceb1cf80ceb1ceb3cf8ccf81ceb5cf85cf83ceb7 cebacf85cebdceb7ceb3ceb9cebfcf8d ceb3ceb9ceb1 5 cf87cf81cf8ccebdceb9ceb1 cf83ceb5 ceb4cf8dcebf

hunter pxb


Στην απαγόρευση της θήρας για τα επόμενα πέντε χρόνια, σε δύο εκτάσεις συνολικού εμβαδού περίπου 9 χιλιάδων στρεμμάτων, στην καμένη περιοχή της Περιφερειακής Ζώνης Β του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου, προχώρησε το Δασαρχείο Σουφλίου.

Τα όρια των παραπάνω δύο τμημάτων ακολουθούν την εξής διαδρομή:

Α) Έκταση εμβαδού 8.729,00 στρεμμάτων, στη δασική θέση που ξεκινάει από το ύψος του χωριού Λυκόφης, μέχρι το χωριό Λύρα και βρίσκεται ανατολικά της Ζώνης Α2 του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου. Από την Βόρεια έξοδο του χωριού Λυκόφης ακολουθεί την εθνική οδό, μέχρι τη διασταύρωση με το χωριό Λαγυνών. Κατευθύνεται νότια προς το χώρο αναψυχής Λαγυνών μέχρι να συναντήσει την αντιπυρική ζώνη, την οποία ακολουθεί με νότια κατεύθυνση, μέχρι το σημείο που τέμνεται με τα όρια της Ζώνης Α2 του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου (Μεγάλος Πυρήνας). Στη συνέχεια ακολουθεί, με βόρεια κατεύθυνση τα όρια της Ζώνης Α2 του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου, μέχρι τη βόρεια έξοδο του χωριού Λυκόφης που αποτελεί και το αρχικό σημείο.

Β) Έκταση εμβαδού 244,00 στρεμμάτων, στη δασική θέση Λύπα. Ξεκινάει από τη δυτική πλευρά του κέντρου ενημέρωσης της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Δέλτα Έβρου και Δαδιάς (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), ακολουθεί το δρόμο Μονή – Δαδιάς Λυκότρυπα, μέχρι τη διασταύρωση του δρόμου Β’ κατηγορίας Δαδιάς – Στρατηγείου Λευκίμης και επιστρέφει ανατολικά στα όρια της Ζώνης Α2 του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου, μέχρι το αρχικό σημείο εκκίνησης.

Μπορείτε να βρείτε την απόφαση στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.et.gr

The post Απαγόρευση κυνηγιού για 5 χρόνια σε δύο εκτάσεις στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *