ceb1cebacf81cf8cceb1cf83ceb7 cf87cebfcf81ceb5cf85cf84cf8ecebd ceb3ceb9ceb1 workshop cf84cebfcf85 ceb4ceb7cf80ceb5ceb8ceb5 cf80ceaccf84cf81

apollon22


Το Μπαλέτο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας είναι μία νέα ομάδα χορού που σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες των θεατρικών παραγωγών  αλλά και τη δημιουργία χορευτικού ρεπερτορίου όπως ο Καρυοθραύστης και οι Εκκλησιάζουσες του Λουκά Θάνου, που παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία την θεατρική περίοδο  2021-2022.

Με στόχο την πρόκριση χορευτών και την ένταξή τους στις παραγωγές του θεάτρου για τη σεζόν 2022-2023 το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας καλεί χορευτές, γυναίκες και άνδρες, σκηνικής ηλικίας έως 30 ετών να συμμετέχουν σε ακρόαση χορού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων.

Η ακρόαση θα περιλαμβάνει πλήρες μάθημα μπαλέτου και pointe, διδασκαλία μικρής έκτασης χορογραφίας σύγχρονου χορού. Αναλυτικό πρόγραμμα θα  αποσταλεί στους συμμετέχοντες μετά την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσής των βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν  το βιογραφικό τους καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: akroaseisdipethepat@gmail.com  έως 15 Ιουνίου  2022.

Οι  χορευτές θα  πρέπει να έχουν μαζί τους ανάλογα ρούχα και παπούτσια για κάθε μάθημα

– Δεν χρειάζεται να έχουν προετοιμάσει χορογραφίες .

– Η ακρόαση θα βιντεοσκοπηθεί.

– Τα βιογραφικά να συνοδεύονται από μια φωτογραφία πορτρέτου και μια ευκρινή ολόσωμη με ρούχα χορού.

– Όσοι επιλεγούν θα συμμετέχουν στη δεύτερη φάση της ακρόασης η οποία θα έχει μορφή workshop και διάρκεια 3 ημερών. Συγκεκριμένα  το workshop θα πραγματοποιηθεί  στις 8, 9 και 10 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

– Οι πρόβες  θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτέμβρη και θα πραγματοποιούνται, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους πρωινές ώρες.

– Δεν παρέχεται διαμονή και οι χορευτές που θα επιλεγούν θα προσληφθούν με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

The post Ακρόαση χορευτών για workshop του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας first appeared on Τέταρτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *