ceadcebdceb1cf82 ceb1cf81ceb3cf85cf81cebfcf80ceb5cebbceb5cebaceaccebdcebfcf82 cebcceadcf83ceb1 cf83cf84cebfcebd cf84cebfcf80ceb9ceba

argyris


Στον Τοπικό Κόμβο Local HUB του Messolonghi by Locals φιλοξενείται η έκθεση γελοιογραφίας του Μιχάλη Κουντούρη.

Ο βραβευμένος πολιτικός γελοιογράφος σε συνεργασία με το Messolonghi by Locals δημιούργησε τον Αργύρη τον αργυροπελεκάνο που αποτελεί την μασκότ του οργανισμού.

Ο αργυροπελεκάνος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πουλιά στον κόσμο με άνοιγμα φτερών 2 μέτρα και για αρκετές δεκαετίες είχε σταματήσει να φωλιάζει στο Μεσολόγγι.  Ο Αργύρης ως μασκότ στοχεύει να ευαισθητοποιήσει για θέματα που αφορούν το περιβάλλον και να μας υπενθυμίσει ότι συγκατοικούμε με την άγρια ζωή.

Ο Μιχάλης Κουντούρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρόδο. Είναι πολιτικός γελοιογράφος από το 1985 σε εφημερίδες της Αθήνας και σε περιοδικά. Σήμερα εργάζεται στην Εφημερίδα των Συντακτών και στο περιοδικό δρόμου «σχεδία» . Συνεργάζεται με τα διεθνή πρακτορεία Courrier International και Cagle cartoons. Έχει παρουσιάσει την δουλειά του σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Για να δείτε τον Αργύρη αλλά και τις υπόλοιπες δημιουργίες του Μιχάλη Κουντούρη επισκεφθείτε τον Τοπικό Κόμβο Local HUB:
Δευτέρα με Κυριακή 11:00-14:00
Δευτέρα με Σάββατο 18:00-20:00

Για επισκέψεις σχολείων καλέστε στο: 26313 02048

The post Ένας αργυροπελεκάνος μέσα στον Τοπικό Κόμβο του Messolonghi by Locals – Έκθεση γελοιογραφίας του Μιχάλη Κουντούρη στο Μεσολόγγι first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *